Search

Contact Us

Please complete the form on the right for a general inquiry

Groenrivier
Riebeek-Wes 7306
South Africa

082 553 4570

Groenrivier Function Centre is an enchanting and distinctly different venue for romantic country weddings, special family parties and celebrations, and memorable corporate events. Guests enjoy exclusive use of the whole property.  

At Groenrivier Function Centre we have 3 venues which are suitable for weddings or corporate functions:

Groenrivier Function Centre is fully licenced and there is ample secure parking.

San-Mari & Ockert

Blog

San-Mari & Ockert

Maretha Brink

Ons verlowing storie ?

Ek en Ockert ken mekaar al 'n hele tydjie, maar het op universiteit weer in kontak gekom en lekker begin gesels. Min wetende dat dit my trouman, sielsgenoot en beste vriend sal wees. 

2 Maart 2018 was een van die spesiaalste dae: die liefde van my lewe het my gevra om met hom te trou en natuurlik was my antwoord JA. Hy het vir ons 'n piekniek gereël en terwyl ek nog kyk na die moeite wat gedoen is, gaan hy op sy knie en toe ek omdraai besef ek wat besig is om te gebeur. Dit was een van die gelukkigste oomblikke in my lewe. 

Indien jy jou troue oor moes beplan, waaraan sou jy meer tyd spandeer?

As ek my troue kon oorbeplan, sou ek minder tyd spandeer om oor die klein dinge te "worry". Dis die een dag in jou lewe wat jy nie weer oor gaan hê nie. Geniet dit net en neem alles in.

As jy terug dink aan jul spesiale dag dan dink jy aan……

As ek terug dink aan ons troudag dan dink ek aan hoe perfek alles vir ons was. As ek ons troudag oor moes doen, sou ek alles presies net so doen. (Net die weer bietjie koeler gemaak het 😆). Dit was werklik ons mooiste, perfekste dag.   

Diensverskaffers: